Stjernetoppen

 

 

VELKOMMEN TIL STJERNETOPPEN

Vi er en småbarnsavdeling med herlige barn fra 0-3 år. Vi som jobber på Stjernetoppen er veldig opptatt av trygghet, omsorg, glede, lek og humor. Gode relasjoner mellom barn og voksne og mellom barn barn er viktig. Vi nyter små øyeblikk, ser barnas initiativ og gleder oss og undrer oss med dem. Vi liker å være ute i all slags vær, vi husker, graver, klatrer og tar gjerne en sykkeltur.

Turdager er topp, det er flere fine lekeplasser i nærmiljøet og ikke minst liker vi å være i Kirkeparken ved Gamle Glemmen kirke.

Inne i barnehagen elsker vi å høre på musikk. Da danser og hopper vi rundt og gjør mange forskjellige bevegelser. Ellers er vi glad i å se i bøker, synge, leke med dukker, biler, tog, klosser, male og eventyrstund med bukkene bruse er helt topp. Vi koser oss sammen både store og små.

Ellers i hverdagen tar vi tak i de små tingene som barna er opptatt av. En dag leker vi sjørøvere en annen dag er vi dyr. De ulike årstidene med forskjellene i naturen gir også utgangspunkt for aktiviteter og samtaler med barna.

Ja, på Stjernetoppen er det godt å være :-)