Stjernetoppen

VELKOMMEN TIL STJERNETOPPEN

Vi er en småbarnsavdeling med herlige barn fra 1-3 år. Vi som jobber på Stjernetoppen er veldig opptatt av trygghet, omsorg, glede, lek og humor. Vi nyter små øyeblikk, ser barnas initiativ og gleder oss med dem. Vi liker å være ute i all slags vær, vi husker, graver, klatrer og tar gjerne en sykkeltur. Vi går på tur minst en gang i uken, nå gleder vi oss til å utforske den nye lekeplassen på Lisleby.

Inne i barnehagen elsker vi å høre på musikk. Da danser vi rundt og gjør mange forskjellige bevegelser. Ellers er vi glad i å se i bøker, synge, leke med dukker, biler, tog, klosser og eventyrstund med bukkene bruse er helt topp. Vi koser oss sammen både store og små.

Ellers i hverdagen tar vi tak i de små tingene som barna er opptatt av. En dag leker vi sjørøvere en annen dag er vi dyr. De ulike årstidene med forskjellene i naturen gir også utgangspunkt for samtaler med barna.

Ja, på Stjernetoppen er det godt å være :-)