Stjernetoppen

VELKOMMEN TIL STJERNETOPPEN

Vi er en småbarnsavdeling med herlige barn fra 1-3 år. Vi som jobber på Stjernetoppen er veldig opptatt av trygghet, omsorg, glede, lek og humor. Gode relasjoner mellom barn og voksne, men også mellom barn barn er viktig. Vi nyter små øyeblikk, ser barnas initiativ og gleder oss med dem. Vi liker å være ute i all slags vær, vi husker, graver, klatrer og tar gjerne en sykkeltur. Vi går på tur minst en gang i uken, nå gleder vi oss til å utforske den nye lekeplassen på Lisleby.

Inne i barnehagen elsker vi å høre på musikk. Da danser vi rundt og gjør mange forskjellige bevegelser. Ellers er vi glad i å se i bøker, synge, leke med dukker, biler, tog, klosser og eventyrstund med bukkene bruse er helt topp. Vi koser oss sammen både store og små.

Ellers i hverdagen tar vi tak i de små tingene som barna er opptatt av. En dag leker vi sjørøvere en annen dag er vi dyr. De ulike årstidene med forskjellene i naturen gir også utgangspunkt for samtaler med barna.

Ja, på Stjernetoppen er det godt å være :-)