Maxiklubben på Oslotur!

Tirsdag 5.juni dro 19 spente 5-åringer og 7 voksne på tur til Teknisk museum i Oslo. Det har blitt en tradisjon å reise på avslutningstur til Oslo, og bussturen frem og tilbake er like spennende som målet for turen!

På teknisk museum var det mange ting som fenget barna. Spesielt for Månelysbarna som har arbeidet med solsystemet denne våren, var et rom med en veldig stor skjerm som fylte en hel vegg, hvor barna kunne velge hvilke planeter de ville se. Men ikke lett for alle å få valgt, når det var mange besøkende der. Så tips til foreldre blir å ta en tur dit i sommerferien, så kan barna guide dere rundt!

Barna på Himmelblå ble veldig fasinert av balanse, refleks og gamle telefoner. Det var spent opp et tykt tau (med madrass under) hvor barna kunne øve seg på å balansere - og mange fant ut at det ikke var så lett!

Så var det et rør med et lys som strålte ned, og barna satt under med et brett og skulle forsøke å "fange" lyset. Barna var i dyp konsentrasjon.

Gamle telefoner var også spennende, å ringe til hverandre fra båser.

Det var en fornøyd gjeng som satte kursen hjemover mot Fredrikstad, litt kø ble det, men noen av barna tok seg en liten lur eller satt kanskje og tenkte på alt de hadde opplevd.