Ny hjemmeside

PBL Barnehageweb har utviklet en mer brukervennlig, moderne og profesjonell nettside. PBL har skapt rammene - vi må bestemme innholdet. Det tar litt tid før vi er i mål med det arbeidet.

Vi har lenge ønsket oss en mer brukervennlig hjemmeside, både for våre brukere og for oss som skal adminstrere den. I en hektisk hverdag er vi avhengige av at det er enkelt å legge inn nyheter og bilder.

Det vil ta noe tid å komme i mål med valg av både nytt design og innhold. Vi kan delvis bruke klipp og lim metoden fra vår gamle nettside, men bilder og dokumenter må lastes opp på nytt.

Foreldre skal etter hvert få brukernavn og passord, men vi må først legge inn opplysninger om barn og foreldre. Når det er gjort vil alle foreldre motta en e-post med opplysninger for å logge seg på nettsiden.