Stjernetoppen på tur til Kirkeparken

Tirsdag denne uka var små og store fra avdeling Stjernetoppen på tur til Kirkeparken. Man trenger ikke alltid gå så langt for å få nye inntrykk og opplevelser!

Denne uka er det vinterferie for små og store. Noen har fri og noen er barnehagen. Det blir litt annerledes dager i barnehagen når det er ferieuke. Det er færre barn og voksne i barnehagen, og vi tar ting litt på sparket.

Barna på Stjernetoppen koste seg veldig på tur til Kirkeparken. Det er ikke lang vei, men er man på tur så er man på tur. Med lunsjen i ryggsekken og god tid til å bare være til, det er godt for alle!

Barna klatret i trær og lekte med det de fant ute i naturen. Maten smakte fortreffelig, det er utrolig hvor mye barna kan spise når de er ute på tur!